RJMParkinson Games

Zaterdag 13 mei houden Parkinson Café Delft en Den Haag, in samenwerking met Inter Rijswijk en ParkinsonNet Delft voor de tweede keer de Ruud Jacobs Memorial Parkinson Games.

Het is een sportevenement voor mensen met parkinson en hun naasten, waarbij meedoen belangrijker is dan winnen.

Er zijn voor iedereen geschikte sportactiviteiten, ook als je een rollator of rolstoel gebruikt. Kijken en aanmoedigen van deelnemers mag natuurlijk ook. Toegang en/of meedoen kost € 7,50 per persoon, hierbij is een lunch inbegrepen.

Dit zijn de sporten: Balansparcours, Ballontennis, Boksen, Hardlopen, Jeu de Boules, Kickboksen, Power Moves, Sjoelen, Tafeltennis en Tai Chi.

De Spelen worden gehouden in Rijswijk. We ontvangen jullie daar graag vanaf 10.30 uur, de sporten beginnen om 11:00 uur. Volleybalvereniging Inter Rijswijk zorgt voor een lekkere lunch. Om 15.30 uur sluiten we de dag feestelijk af.

Trek makkelijke kleding en schone sportieve schoenen aan! Als je gaat hardlopen: neem dan je hardloopschoenen mee.

Doe je mee? Meld je dan via onderstaand formulier aan. De bijdrage van € 7,50 per persoon kun je storten op: NL33 RABO 0137 3638 77 t.n.v. H.Scheurink. Vermeld daarbij: ‘RJM Parkinson Games’.

Op een rijtje:

Ontvangst vanaf 10.30 uur, aanvang programma 11:00 uur. 

Sportcomplex de Altis
De Bruyn Kopsstraat 1, 2288EC Rijswijk.
Het complex is geheel rolstoelvriendelijk. Er is voldoende (gratis) parkeerplek

Wil je deze dag vrijwilliger zijn, geeft dit dan ook aan op onderstaand formulier.

Ruud Jacobs was een trouw bezoeker en sponsor van Parkinson Café Delft en omstreken. Meer dan 50 jaar is hij in diverse functies actief geweest voor volleybalvereniging Inter Rijswijk.
Ruud had de wens om een sportief evenement te houden voor mensen met Parkinson. Hij was overtuigd van het grote belang van blijven bewegen, ook en vooral voor mensen met Parkinson.

Helaas overleed Ruud voordat de nieuwe hal in gebruik was genomen. In 2022 hebben we zijn plan alsnog gerealiseerd, dit was een groot succes. In woorden van zijn partner Marian Mos: “Hij zit vast daarboven op zijn wolk te glimmen van trots.”

De Ruud Jacobs Memorial Parkinson Games worden mede mogelijk gemaakt door:

Parkinson Café Delft en omstreken
Parkinson Café Den Haag
Volleybalvereniging Inter Rijswijk
ParkinsonNet Delft

.


Afgelopen jaar hebben we zijn plan alsnog gerealiseerd en het evenement naar hem vernoemd. Daarop bouwen we nu voort. In woorden van zijn partner Marian Mos:

“Hij zit vast daarboven op zijn wolk te glimmen van trots.”

De Ruud Jacobs Memorial Parkinson Games worden mede mogelijk gemaakt door:

•Parkinson Café Delft en omstreken

Volleybalvereniging Inter Rijswijk

ParkinsonNet regio Delft