Café en Praathuis

Iedere 3e dinsdagavond van de maand organiseren we een Parkinson Café behalve in juli. Vanaf 19.00 bent u welkom in het restaurant van Basalt (voorheen Sophia Revalidatiecentrum) in Delft. Het programma begint om 19:30 en wordt rond 21.30 uur afgesloten. Er is voldoende gelegenheid om (betaald) te parkeren

De caféavonden eerste helft 2024

16 januari – Dagboek van een triller
20 februari – Ademhaling
19 maart – Parkoeira
16 april – Hulpmiddelen
21 mei – Hans Holtslag
18 juni – Mantelzorg

Van de meeste presentaties zijn video-opnamen gemaakt. Deze kunt u terugkijken in ons Archief.

Het Parkinson Café is een ontmoetingsplek voor mensen met de ziekte van Parkinson of parkinsonismen, hun partners, familieleden, vrienden en andere belangstellenden.

De bezoekers van het café kunnen elkaar ontmoeten in een open en gemoedelijke sfeer. Daarnaast wordt informatie over diverse thema’s of onderwerpen aangeboden.
De informatie kan worden verzorgd door deskundigen, maar ook door de bezoekers zelf.

Waar en wanneer

De bijeenkomsten worden elke 3e dinsdag van de maand gehouden, met uitzondering van de maand juli. Vanaf 19.00 uur is de zaal open; we beginnen om 19.30 uur en sluiten af rond 21.30. De bijeenkomsten vinden plaats in het restaurant van Basalt Revalidatie Delft, Reinier de Graafweg 1 te Delft.
Voor meer informatie of een routebeschrijving: zie Locatie. In de Agenda vindt u de onderwerpen die de komende maanden aan bod komen.

Het Parkinson Praathuis

Elke woensdag vanaf 10.30 uur staat de koffie klaar en is iedereen met (of zonder) Parkinson, van harte welkom in he Praathuis