We gaan weer van start

Het Parkinsoncafe gaat 28 september voorzichtig open. We beginnen met een maximum van 50 personen. De bijeenkomst vindt plaats in de grote zaal van Basalt Revalidatie, Reinier de Graafweg 1, 2625 AD Delft. Inloop vanaf 19.00 uur. Start programma 19.30 uur. Wij houden ons aan de Corona Maatregelen van Basalt. Het is noodzakelijk u vantevoren […]

Het Parkinsoncafe gaat 28 september voorzichtig open. We beginnen met een maximum van 50 personen. De bijeenkomst vindt plaats in de grote zaal van Basalt Revalidatie, Reinier de Graafweg 1, 2625 AD Delft. Inloop vanaf 19.00 uur. Start programma 19.30 uur.
Wij houden ons aan de Corona Maatregelen van Basalt.
Het is noodzakelijk u vantevoren aan te melden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *